Decorarea si amenajarea spatiilor mici

In timp ce garsonierele si apartamentele au fost intotdeauna considerate spatiile de locuit cele mai mici, tendita spre case mai mici a explodat in ultimul timp. Acest nou fenomen se extinde in toata lumea, pe masura ce creste cererea de noi proprietati.

Aceste case si spatii mici contribuie la reducerea deseurilor si isi pun amprenta intr-un mod pozitiv asupra emanatiilor de carbon. Sunt, de asemenea, mari cai de exploatare a noilor tendinte de design si ofera proprietarilor posibilitatea de a experimenta arhitectura, tendintele, culorile si articolele de lux. Folosirea de podele de lux, au unor corpuri de iluminat elaborate sau a unor obiecte mai scumpe., este mai usoara intr-o casa mica. Nu aveti spatiu mult de acoperit, deci nu este nici o mare cheltuiala.

Cu un mobilier modern pentru spatii mici si idei de decorare, puteti face si cea mai mica casa sa para spatioasa si confortabila.

Mobilier modern pentru decorarea unei case mici

Oglinzi

Oglinzile sunt cel mai vechi truc pentru a face un spatiu mic sa para mai mare. Plasarea lor in orice camera va face imediat o camera sa se simta mai mare, mai ales daca oglinda este de la podea la tavan.

Vopsirea case

Vopsirea peretilor cu o culoare uniforma ajuta la crearea ideii de spatiu mai  mare. Adesea, culorile luminoase sau neutre fac acest lucru cel mai bine, dar in functie de cat de luminoasa este o camera, pot fi folosite cu succes si culorile inchise.

Daca zugraviti tavanul in aceeasi culoare cu a peretilor, ajuta la crearea iluziei unui plafon mai inalt si mai mare, deoarece nu se mai vede unde se termin peretii si incepe tavanul. Acest lucru poate face, de asemenea, o camera sa se simta mai mare.

Elementele supradimensionate

In timp ce ar putea parea contrar asteptarillor, avand obiecte supradimensionate intr-un spatiu mic, poti creea iluzia unui spatiu mai mare prin indreptarea atentiei asupra lor. Elementele care sunt inalte si subtiri, cu ar fi rafturi, plante in ghiveci sau picturi, dau iluzia unei camere mai mari. Acest lucru este valabil si in folosirea unor dungi verticale pentru a face sa pana mai inalta camera.

Depozitarea

Intr-un spatiu mic, depozitarea eficienta este absolut esentiala. Bucataria, dormitorul, camera de zi, baia – trebuiesc organizate in asa fel incat sa se evite aglomerarea spatiului inutil. Rafturile moderne, bibliotecile si dulapurile amplasate strategic pot schimba complet aspectul unei camere.

Spatiu multifunctional

In orice casa micuta, vor trebui sa fie unele camere sau zone avand multi-scop. Combinand un dormitor cu un colt de birou sau o sufragerie cu locul de luat masa ( cu un spatiu de depozitare adecvat) va ajta sa va mentineti spatiul neaglomerat si va asigura ca fiecare piesa de mobilier are o functie.

Mobilier modern pentru spatii mici de la Vox Mobi Lux

Daca sunteti in cautarea unui mobilier modern pentru a oferi unui spatiu mic personalitate, contactati Vox Mobi Lux. Va putem ajuta sa alegeti mobilierul mult dorit si sa gasiti piese care se potrivesc cu orice tip de design.

Related Posts