Alegerea culorilor mobilierului pentru casa sau biroul dumneavoastra

Deci v-ati decis sa redecorati casa sau biroul. Stiti ca dorit mobilier modern, stiti tipurile de mobila si cunoasteti atmosfera pe care doriti sa o creati. Dar cum alegeti culorile pentru mobilierul dumnavoastra?

Nu doriti ca spatiul sa para prea aglomerat, dar nici sa fie prea monoton, prea neutru. Efectuarea unui echilibru si alegerea culorilor potrivite pentru mobilier poate fi deficila, dar cu Vox Mobi Lux, puteti gasi optiuni care sa functioneze perfect pentru spatiul dumneavoastra.

Mobila Vox Mobi Lux este disponibila intr-o varietate mare de culori si materiale si se potriveste cu orice design, stil si decor. Oferim o varietate de optiuni de mobila moderna sau traditionala pentru a va ajuta sa gasiti culorile potrivite pentru casa sau biroul dumneavoastra.

Sfaturi pentru alegerea culorilor mobilierului

1. Adaugati un pic de negru

Adaugarea unui strop de negru in fiecare camera este o modalitate buna de a face alte culori sa iasa in evidenta si de a crea un contrast. Creeaza un impact ridicat care poate aduce stralucirea altor culori. O masa negra reprezinta o modalitate buna de a realiza acest lucru. Cu scaune, accesorii si draperii colorate, o masa de cafea neagra sau un birou negru se poate distinge cu usurinta.

2. Mergi pe culori neutre

Cand aveti indoieli, metgeti pe culori neutre pentru mobila dumneavoastra. Avand o piesa de arta pe perete sau o piesa de mobilier folosite ca puncte de impact vizual, va permiteti sa utilizati culorile neutre pentru celelalte corpuri de mobila. Gri, bej, alb – alege piesele de mobilirer in orice culorare sintre aceste tonuri si poti crea un mediu calm si relaxant.

Vox Mobi Lux ofera o varietate de mobilier in tonuri neutre pentru ca va asigura ca se potrivesc cu stilul ales de dumneavoastra.

3. Continuitatea este cheia

In timp ce fiecare camera sau birou poate avea un decor sau o tema diferita, este important sa mentineti paleta de culori similara intr-un spatiu. Nu puneti pastelurile intr-o singura camera si culorile vibrante in alta camera. A avea o paleta coerenta de culori este importanta pentru continuitate, in special pentru oaspetii case dumneavoastra.

 

 

4. Apelati la ajutorul unui profesionist

Daca sunteti coplesiti de optiuni si nu sunteti siguri cum sa gasiti culorile protrivite pentru mobilierul dumneavoastra, contactati un profesionit. Daca ezitati sa lucrati cu un designer de interior, reprezentatii companiei Vox Mobi Lux va pot ajuta in alegerea unei idei si optiuni pentru decorarea casei sau a biroului.

Daca sunteti in cautarea unui mobilier pentru casa sau biroul dumneavoastra, Vox Mobi Lux va poate ajuta. Oferim o varietate mare de mobilier in diferite texturi, materiale si culori pentru a se potrivi locuintelor sau birourilor, indiferent de paleta de culori si decor. Suntem mandrii sa ajutam proprietarii de case sau hoteluri  sa gaseasca piesele de mobila si culorile potrivite spatiului lor.

 

Related Posts